Обзавеждане на хол

Обзавеждане за хол по поръчка

Добре дошли на нашата страница за обзавеждане на хол по поръчка! Ако искате холното ви обзавеждане да е уникално, да отговаря на вашия стил и желания, сте дошли на правилното място. В Никеа ООД разбираме колко е важно мебелите да са едновременно красиви, функционални и издръжливи. Затова се грижим нашето обзавеждане за хол да удовлетворява напълно вашите изисквания.  

Холно обзавеждане Лукс

Холно обзавеждане Riverview

Холно обзавеждане Елегант

Хол Елегант | Обзавеждане за апартамент

Как да поръчате обзавеждане за хол?

Първа стъпка

Свързвате се с нас

Изпращате ни вашето запитване по имейл. В него трябва да включите приблизителни размери и материал, от който ще бъде направен гардероба.

Втора стъпка

Изпращаме ви оферта

В срок от 1 до 5 работни дни ви изпращаме приблизителна ценова оферта и ако сте съгласни се срещаме в студиото ни за обзавеждане за уточняване на детайлите.

Трета стъпка

Визуализация

На този етап изготвяме проект на гардероба, който моделираме и редактираме с вас докато не стигнем до вариант, който да отговаря на изискванията ви. 

Четвърта стъпка

Договор и изпълнение

В последния етап подписваме договор за поръчката и преминаваме към изпълнение. Уговаряме срок за изработка, доставка и монтаж.

Защо да изберете обзавеждане на хол по поръчка? 

Ако си представяте обзавеждането на вашия хол в нестандартни размери и форма, то нашите услуги ще ви бъдат от полза. Ще може да заявите вашите желания, изисквания и предпочитания – за материали, цвят и стил. Според тях ние ще изготвим проект, съобразен с желания от вас дизайн. Ще ви съдействаме при избора на цветове и всякакви възникнали въпроси.  

Струва си да изберете мебели по поръчка заради:

  • уникалния дизайн
  • високото качество на материалите
  • дълготрайността и здравината им
  • персонализирани за вашия дом

Какви мебели за хол можем да изработим?

Изработваме холни секции, ТВ шкафове, холни масички и секции по поръчка.

Обзавеждането на хола трябва да е просторно и и приветливо, защото то е лицето на вашия дом. 

Обзавеждане на хол с кухня

Комбинацията на кухненско обзавеждане и хол в едно общо пространство е едно доста практично и ефективно решение. Защо такъв тип съчетания на обзавеждане са толкова удобни? Защото по този начин домакинът в кухнята не е изолиран от останалата част от семейството и може да се социализира свободно. Също ако помагате с писането на домашни на детето си в хола, ще можете едновременно да наблюдавате гозбите, които приготвяте.   

Каква е цената на холното обзавеждане?

Цената на холното обзавеждане и като цяло на мебелите по поръчка се формира от редица фактори:

  • размерите на вашето помещение
  • вида на използваните материали
  • сложността на изработката на поръчката (дали ще има мебели в нестандартни форми, ъглови секции, броя и големината на шкафовете и други)
  • използваните механизми (за шкафове, чекмеджета)

Примерни цени за обзавеждане на хол може да видите в нашата статия за цени за обзавеждане на апартамент.

Благодарение на дългогодишния ни опит в мебелния бранш, ние ще можем да ви консултираме и да отговорим на всичките ви въпроси. Подготвени сме да ви предоставим качествено, издръжливо и функционално холно обзавеждане. 

Свържете се с нас още днес, за да получите оферта за хол по поръчка.