Обзавеждане на всекидневна

мебели за хол и дневна по поръчка

Холът е стаята в нашия дом, в която прекарваме време с близки и приятели, гледаме любимия си филм или просто си отдъхваме от работния ден. Мебелите допринасят до голяма степен за създаването на тази обстановка на уют и комфорт. Те трябва да бъдат модерни, удобни и функционални. 

Ако искате да създадете всекидневната си от избран от вас материал, цвят и така че да отговаря на точните размери на помещението ви, ние можем да ви помогнем. 

Изработваме холни секции, ТВ шкафове, холни масички и секции по поръчка.

Обзавеждането на хола трябва да е просторно и и приветливо, защото то е лицето на вашия дом. Във всекидневната си ще посрещате гости, затова е толкова важна визията на тази стая.

Може да проектираме и изработим вашата дневна в класически, модерен стил или в луксозен вариант. 

Обзавеждане на хол с кухня 

В днешно време комбинацията на кухнята и хола в едно общо пространство е едно доста практично и ефективно решение. Защо такъв тип съчетания на обзавеждане са толкова удобни? Защото по този начин домакинът в кухнята не е изолиран от останалата част от семейството и може да се социализира свободно. Също ако помагате с писането на домашни на детето си в хола, ще можете едновременно да наблюдавате гозбите, които приготвяте. 

Мебели за всекидневна по поръчка то Никеа ООД

В случай, че си представяте мебелите за вашия хол в нестандартни размери и форма, то нашите услуги ще ви бъдат голяма помощ. При изработка на обзавеждането за всекидневната ще може да заявите вашите желания, изисквания и предпочитания. Според тях ние ще изготвим проект, съобразен с вашия дизайн. Ще ви съдействаме при избора на цветова гама и дървесен декор. 

Благодарение на дългогодишния ни опит в мебелния бранш, ние ще можем да ви консултираме и да отговорим на всичките ви въпроси. Подготвени сме да ви предоставим качествено, издръжливо и функционално холно обзавеждане. 

Каква е цената на холното обзавеждане?

Цената на холното обзавеждане и като цяло на мебелите по поръчка се формира от редица фактори:

  • размерите на вашето помещение
  • вида на използваните материали
  • сложността на изработката на поръчката (дали ще има мебели в нестандартни форми, ъглови секции, броя и големината на шкафовете и други)
  • използваните механизми (за шкафове, чекмеджета)