Clicky

Гардероби с плъзгащи врати

 

Гардероб с плъзгащи врати по ваш стил и дизайн

Гардеробите с плъзгащи врати са перфектното съчетание на стил и функционалност. Безпроблемно се интегрират във всяко помещение, като съществременно допринасят и за естетиката на стаята. Такъв вид гардероби по поръчка са много удобни освен за спални, и за коридорни пространства, тъй като не е необходимо да предвиждате място за стандартно отваряне на вратите. 

По този начин те спестяват място, благодарение на плъзгащия механизъм за отваряне.

Освен това при тях има възможност за интегриране на различни системи за организация – рафтове, лостове, чекмеджета и други.

Те са удобен вариант и за малки спални, където мястото е по-ограничено. Изработват се по точните размери на вашата ниша, като по този начин се оползотворява максимално вашето пространство. 

Двукрилните и трикрилните гардероби са най-поръчваните варианти, но при нас вие може да поръчате и друг модел, в зависимост от вашите нужди. 

Имате нужда от безплатна консултация за вашия гардероб по поръчка?

Предимства на плъзгащите врати

Удобни в тесни пространства

Традиционните врати с панти изискват свободно място, за да се отворят. За разлика от тях, плъзгащите се врати се отварят, като се движат по релси, което ги прави идеални за стаи с ограничено пространство. 

Красив дизайн

Освен функционалността, гардеробите с плъзгащи са част от съвременния дизайн. Липсата на видими панти или дръжки заимства с  минималистичния стил, като едновременно създава усещане за простор.

Качество и издръжливост

Важен фактор за дълготрайността на вашия гардероб е избора на качествени плъзгащи системи на вратите. Ние можем да ви помогнем да изберете подходящите за вас механизми. Работим с ПДЧ и МДФ плоскости.

Персонализация

В Никеа ООД предлагаме безброй опции за персонализиране, за да може вашият гардероб да отговаря на предпочитанията ви и пространството, с което разполагате. Разполагаме с голямо разнообразие от цветове и декори, от които да избирате.

Гардероби с плъзгащи врати за спалня

Гардеробите с плъзгащи врати са чудесно решение за всеки дом. Те са функционални, модерни и удобни и отговарят на нуждата от пространство за съхранение на всяко домакинство. Време е да реализираме вашата идея! 

Защо да поръчате от Никеа ООД?

Никеа ООД е семейна фирма за мебели по поръчка от град Пловдив. Нашето семейство работи повече от 25 години за да създава уют и комфорт за семействата на нашите клиенти. 

  • Лично отношение – За реализацията на вашия проект ви обръща внимание нашия управител. Той се грижи за всяка стъпка от осъществяването и – от проекта до изпълнението. 
  • Мебелите ни са с 5 години гаранция. 
  • Висококвалифициран екип – Нашият екип е съставен от отбрани специалисти, които се грижат за качественото изпълнение на вашата поръчка. 
  • Изпълняваме поръчките изцяло – специалното на нашата фирма е, че правим всичко по поръчката, включително доставката и монтажа. Така, когато поръчате от нас – ние ще се погрижим за вашето обзавеждане от проекта до монтажа.