Спални по поръчка

Изработваме спални по поръчка с тапициран гръб

Спални по поръчка по ваш дизайн

Изработване и проектиране на обзавеждане за спални по поръчка според стила и дизайна, който желаете и си представяте. 
Свържете се с нас, защото ние от Никеа ООД създаваме индивидуални проекти на спално обзавеждане. Така, вашата спалня ще се превърне в
отражение на вашата душевност. Там ще е мястото, където ще си почивате след уморителен ден с книга и топъл чай.

Спалнята е нашето убежище и най-любимо място за отдих. Затова ще се погрижим да създадем удобно и уютно пространство за отмора.

За спалня се препоръчват нюанси на бяло, бежово, лилаво  и други неутрални цветове.

Изработваме и луксозни спални с тапициран гръб, както и проектираме мебели за малки спални по поръчка. 

Спалня по поръчка River View

В спалнята преобладават светли дървесни мотиви и акцент от цвят „Лате“. Монтирани са черни дръжки на мебелите и тапициран гръб на спалнята. Изработена е от ПДЧ. Монтиран е еднолицев матрак.

Спалня по поръчка Лукс

За спален комплект Лукс изработихме две нощни шкафчета, тоалетка и гардероб. Стилна и елегантна, спалня Лукс е съчетание на бяло супер гланц с черен обков и аксесоари.
Оформлението на вътрешното пространство и вида на вратите на гардероба се определя от предпочитанията на клиента. 

Създайте перфектната спалня с нашите мебели по поръчка!

Предлагаме ви безкрайни възможности за персонализация и дизайн на вашето пространство. Дали ще е в модерен, класически, индустриален или друг стил, ние ще ви помогнем при избора на подходящите материали и цветове. Ще се съобразим с вашия бюджет и ще проектираме спалня на желаната от вас цена. 

Спалня по поръчка София

Спален комплект София се състои от спалня с тапициран гръб, две нощни шкафчета, тоалетка с огледало, гардероб и допълнителен шкаф за съхранение. Светла и просторна, спалня София създава усещане за уют и комфорт.

Спалня по поръчка Елегант

Спален комплект Елегант се състои от легло, две нощни шкафчета, тоалетка и гардероб. Спалня Елегант е в тъмни дървесни мотиви. Нощните шкафчета са с чекмеджета за съхранение на лични вещи.

Спално обзавеждане по поръчка

Спалня по поръчка

Колорадо

Спален комплект Колорадо е съставен от спалня с тапициран гръб, две нощни шкафчета и гардероб с огледало. Съчетание от тъмни дървесни мотиви и метални дръжки.

Спално обзавеждане по поръчка
Спално обзавеждане по поръчка

Избирайки спално обзавеждане по поръчка от Никеа ООД, ние ви гарантираме, че то ще притежава следните качества:

Дълготрайност

Издръжливост

Функционалност

Практичност

Уникалност

Поръчайте мечтаната спалня по поръчка с тапициран гръб!

Спалня по поръчка Идея

Спален комплект Идея се състои от спалня с тапициран гръб, две нощни шкафчета и гардероб с плъзгащи врати и огледало. Съчетание от светли и тъмни дървесни мотиви и метални дръжки.

Спално обзавеждане по поръчка
Спално обзавеждане по поръчка

Спалня по поръчка Анастасия

Спален комплект Анастасия е съставен от спалня, две нощни шкафчета и гардероб. Матракът на спален комплект Анастасия се вдига за да открие пространството за съхранение на вашите вещи. 

Спалня по поръчка Фантазия

Спален комплект Фантазия е съставен от спалня с тапициран гръб, бюро, две шкафчета с рафтове за съхранение и гардероб. Съчетание от бяло гланц със светли дървесни мотиви и система без дръжки.

Спално обзавеждане по поръчка
Спално обзавеждане по поръчка
Спално обзавеждане по поръчка

С какво се различават спалните по поръчка от готовите решения?

Обзавеждането по поръчка се различава от готовите мебели по това, че то може да бъде персонализирано по всякакви начини. С него може да излезете от рамката на стандартното и обикновеното. Мебелите по поръчка решават и проблеми с нестандартна архитектура и площ на помещението за обзавеждане. 

Когато интериора се прави специално за вас, при проектирането ние се съобразяваме с точните размери на помещението и с вашите изисквания към материал, цветове, дизайн. При нас имате по-голям избор и от дръжки, механизми и други аксесоари, свързани с обзавеждането. 

Какво спално обзавеждане да изберем?

Спалните комплекти съдържат следните компоненти:

  • Легло – леглото е центъра на спалнята… Мястото, където си почиваме от изморителния ден. Затова и изборът на матрак е много важен – нещо, с което можем да Ви помогнем.
  • Гардероб – гардероба е най-необходимото пространство за съхранение на нашите дрехи и аксесоари. При нас може да се изработи гардероб по поръчка във всякакви цветове и стилове.
  • Нощни шкафчета -пазителите на вещите ни по време на сън. Място за поставяне на лампа или будилник. Може да съчетаете вашите нощни шкафчета така че да подхождат на вашата спалня. Те  могат да бъдат различна височина, с или без чекмеджета.
  • Скринове – големи самостоятелни шкафове, които служат за допълнително съхранение на дрехи, спално бельо или други принадлежности. Може да послужи за място за телевизор.
  • Тоалетка – най-често тоалетката се използва за съхранение на грим, бижута и други аксесоари. Може да бъде с огледало и осветление за грим. Тоалетката ще подобри визията на вашата спалня и ще Ви помогне да избирате всекидневната си визия.