Спални с матраци

Спални комплекти по поръчка 

Спално обзавеждане по поръчка. Мебели за спалня 

Спалнята е мястото, на което си почиваме след уморителен ден. Мястото, на което релаксираме през уикенда с интересна книга и топъл чай. Тя е нашето убежище и най-любимо място за отдих.

В Никеа ООД проектираме и изработваме спални по поръчка така, че те да са по стила и дизайна на нашите клиенти. Създаваме индивидуални проекти на спално обзавеждане, което да е отражение на вашата душевност. 

Ще се погрижим да построим удобно, уютно пространство за отмора. 

За спалня се препоръчват нюанси на бяло, бежово, лилаво  и други бледи цветове.. Изработваме и луксозни модели обзавеждане и мебели за малки спални. 

С какво се различават спалните по поръчка от готовите решения?

Обзавеждането по поръчка се различава от готовите мебели по това, че то може да бъде персонализирано по всякакви начини. С него може да излезете от рамката на стандартното и обикновеното. Мебелите по поръчка решават и проблеми с нестандартна архитектура и площ на помещението за обзавеждане. 

Когато интериора се прави специално за вас, при проектирането ние се съобразяваме с точните размери на помещението и с вашите изисквания към материал, цветове, дизайн. При нас имате по-голям избор и от дръжки, механизми и други аксесоари, свързани с обзавеждането. 

Спален комплект

River View

В спалнята преобладават светли дървесни мотиви и акцент от цвят „Лате“. Монтирани са черни дръжки на мебелите и тапициран гръб на спалнята.
Изработена е от ПДЧ. Поставен е еднолицев матрак.

Спален комплект

Лукс

За спален комплект Лукс изработихме две нощни шкафчета, тоалетка и гардероб. Стилна и елегантна, спалня Лукс е съчетание на бяло супер гланц с черен обков и аксесоари.
Оформлението на вътрешното пространство и вида на вратите на гардероба се определя от предпочитанията на клиента. 

Създайте перфектната спалня с нашите мебели по поръчка!

Предлагаме ви безкрайни възможности за персонализация и дизайн на вашето пространство. Дали ще е в модерен, класически, индустриален или друг стил, ние ще ви помогнем при избора на подходящите материали и цветове. Ще се съобразим с вашия бюджет и ще проектираме спалня на желаната от вас цена. 

спален комплект

София

Спален комплект София се състои от спалня с тапициран гръб, две нощни шкафчета, тоалетка с огледало, гардероб и допълнителен шкаф за съхранение. Светла и просторна, спалня София създава усещане за уют и комфорт.

Спален комплект

Елегант

Спален комплект Елегант се състои от спалня, две нощни шкафчета, тоалетка и гардероб. Спалня Елегант е в тъмни дървесни мотиви. Нощните шкафчета са с чекмеджета за съхранение на лични вещи.

Спално обзавеждане по поръчка

спален комплект

Колорадо

Спален комплект Колорадо е съставен от спалня с тапициран гръб, две нощни шкафчета и гардероб с огледало. Съчетание от тъмни дървесни мотиви и метални дръжки.

Спално обзавеждане по поръчка
Спално обзавеждане по поръчка

Избирайки спално обзавеждане по поръчка от Никеа ООД, ние ви гарантираме, че то ще притежава следните качества:

Дълготрайност

Издръжливост

Функционалност

Практичност

Уникалност

Направете мечтаната спалня реалност!

спален комплект

Идея

Спален комплект Идея се състои от спалня с тапициран гръб, две нощни шкафчета и гардероб с плъзгащи врати и огледало. Съчетание от светли и тъмни дървесни мотиви и метални дръжки.

Спално обзавеждане по поръчка
Спално обзавеждане по поръчка

Спален комплект

Анастасия

Спален комплект Анастасия е съставен от спалня, две нощни шкафчета и гардероб. Матракът на спален комплект Анастасия се вдига за да открие пространството за съхранение на вашите вещи. 

спален комплект

Фантазия

Спален комплект Фантазия е съставен от спалня с тапициран гръб, бюро, две шкафчета с рафтове за съхранение и гардероб. Съчетание от бяло гланц със светли дървесни мотиви и система без дръжки.

Спално обзавеждане по поръчка
Спално обзавеждане по поръчка
Спално обзавеждане по поръчка

Какво обзавеждане за спалня предлагаме?

Спалните комплекти съдържат следните компоненти:

  • Легло – леглото е центъра на спалнята… Мястото, където си почиваме от изморителния ден. Затова и изборът на матрак е много важен – нещо, с което можем да Ви помогнем.
  • Гардероб – гардероба е най-необходимото пространство за съхранение на нашите дрехи и аксесоари. При нас може да се изработи гардероб по поръчка във всякакви цветове и стилове.
  • Нощни шкафчета -пазителите на вещите ни по време на сън. Място за поставяне на лампа или будилник. Може да съчетаете вашите нощни шкафчета така че да подхождат на вашата спалня. Те  могат да бъдат различна височина, с или без чекмеджета.
  • Скринове – големи самостоятелни шкафове, които служат за допълнително съхранение на дрехи, спално бельо или други принадлежности. Може да послужи за място за телевизор.
  • Тоалетка – най-често тоалетката се използва за съхранение на грим, бижута и други аксесоари. Може да бъде с огледало и осветление за грим. Тоалетката ще подобри визията на вашата спалня и ще Ви помогне да избирате всекидневната си визия.