Ретро кухни по поръчка

 

Обзавеждане за ретро кухни по поръчка

Превърнете вашата кухня по поръчка в капсула на времето с обзавеждане и мебелни аксесоари в ретро стил! Нашите ретро дизайни са комбинация от класически стил и съвременна функционалност и удобство. 

Пъстрите цветове, чистите линии и емблематичните елементи определят златната ера на този стил. 

Кухненско обзавеждане по поръчка

Защо да изберете ретро кухня по поръчка от Никеа ООД?

Качествена изработка

Използваме материали с високо качество, за да гарантираме, че нашите кухни ще издържат изпитанието на времето. Предпочитания материал за изработка при този стил е МДФ, защото с него може по-лесно да се пресъздадат ретро детайлите, характерни за този стил.

Удобство и функционалност

Освен да отговарят на вашия стил и желания, кухненските мебели трябва да са практични, удобни и лесни за поддръжка. Можете да се обърнете към нас ако все още не сте закупили уреди за вграждане като миялна, фурна, аспиратор и други. 

R

Модули за интегриране

Във вашата кухня могат да бъдат интегрирани безпроблемно различни решения за съхранение на бутилки и други аксесоари. Те значително ще улеснят процеса на готвене.

Опции за персонализиране

Ние разбираме, че всеки от вас има уникални предпочитания. Ето защо ние предлагаме широка гама от възможности за персонализиране на нашите ретро кухни. В Никеа ООД може да избирате от над 200 различни цветове, дизайни и текстури, за да създадете кухня, която отразява вашия индивидуален стил.

Позволете на нашия опитен екип да вдъхне живот на представите ви за ретро кухня. 

От кухни в бяло и други светли цветове до смели нюанси със старинни дръжки, нашите кухни улавят нотките на една отминала епоха. Те вдъхват живот на вашия дом и допринасят за приятната атмосфера. 

Може да оборудвате вашата кухня с уреди за вграждане, които да се съчетават с нейния стил. Ние можем да ви съдействаме с избора на техниката и директно да я поръчаме за вас.