Детско обзавеждане

Обзавеждане за детска стая по поръчка

Цялостно обзавеждане на детска стая

Когато става въпрос за изработка на мебели за детска стая, безопасността и комфорта са приоритети за нас! В Никеа ООД разбираме важността на тази задача, а именно създаването на пространство, специално за вашето дете. Място, на което то ще учи, играе и расте. Затова ние предлагаме да изработим мебели в любимия му цвят и стил. Работим с висококачествени материали, гарантиращи дълъг експлоатационен период на произведените от нас мебели.  

Какво трябва да обмислите при планирането на обзавеждането?

 • Модел на леглото – освен единични, изработваме ъглови и двуетажни  легла от различни материали: МДФ и ПДЧ  в различни цветове. 
 • Размер на матрака – от нас може да закупите матраци за деца на всякаква възраст, както и подматрачни рамки. Предлагаме отстъпка от продуктите за спалня и детска стая, закупени от нас. 
 • Вид гардероб – дали ще е ъглов, колко крила ще има, дали ще има рафтове, лост за закачалки и други. Всичко това можем да обсъдим с вас в нашето студио за обзавеждане. Ние ще ви предложим различни варианти в зависимост от мястото за обзавеждане. 
 • Бюро – за учене или за компютър, можем да ви бъдем полезни и в тази насока. Бюрото трябва да е удобно и ергономично за вашето растящо дете. 
 • Шкафове и етажерки – подреждането на детската стая може да бъде мисията невъзможна, но с правилните мебели за съхранение, може да стане лесна и бърза работа. Опциите за мебели по поръчка варират от шкафове и скринове до библиотеки, стенни рафтове и сандъци за играчки.
 • Стил и цветове – последно, но не по важност, е вида на обзавеждането. Изработваме също модерни и луксозни детски стаи, за юноши, тинейджъри, за две деца, за момиче и за момче. 

Заявете обзавеждането за вашето дете още днес!

Независимо дали търсите ново легло, бюро или гардероб, ние в Никеа ООД имаме всичко необходимо за създаването на мечтаната детска стая. 

Детско обзавеждане Лукс

Детска стая Лукс е пример за детско обзавеждане за момиче. Тя съдържа легло с ракла, нощно шкафче, бюро, горни рафове и шкафове и гардероб. Създадена е в светли и свежи цветове, тя е просторна и мултифункционална.

Детско обзавеждане Моцарт

Детска стая Моцарт е пример за детско обзавеждане за момче. Тя се състои от лелго с П-образен модул от шкафове с 2 гардероба и бюро. Тук е наблегнато на удобното бюро с компютър и пространство за учене.

Детско обзавеждане Елегант

Детска стая Елегант се състои от легло с ракла, шкафове и рафтове за съхранение, гардероб и бюро за учене или работа с компютър. Съчетание от светли дървесни мотиви и метални дръжки.

Детско обзавеждане за две деца

Детско обзавеждане по поръчка
Детско обзавеждане по поръчка

Свържете се с нас за да получите оферта за новите детски мебели по поръчка! Нашата мисия е да създадем идеалния кът за занимания и почивка на вашия малчуган!

 • Обзавеждането на бебешката стая е едно от най- вълнуващите изживявания преди посрещането му вкъщи. При планирането на детските мебели трябва да имате предвид едновременно стила и функционалността им, за да може те да бъдат едновременно удобни както за вас, като млади родители, така и за вашето бебе. Създаването на уютно и комфортно пространство за вашето детенце е нещо, с което можем да ви помогнем. Използваме само безопасни материали, защото знаем, че децата обичат да изследват всяка част от заобикалящия ги свят.
  Обзавеждането може да бъде изработено в различни цветови гами и тематики – за момичета и за момчета. 

За детско обзавеждане за момиче се препоръчват светли и бледи нюанси на цветове като бяло, лилаво, розово, жълто. Ако искате да направите детските мебели по-дълготрайни, тогава ви съветваме да наблегнете на бялото и бежовото. Те са по-всеобхватни и издръжливи във времето на растеж на детето.  Най-необходимите мебели за детска или тинейджърска стая за момичета са легло, бюро, тоалетка, гардероб, скрин/ ТВ шкаф. Изработваме също библиотеки и етажерки за книги за любителите на четенето. За по-малките госпожици, които имат нужда от място за съхранение на играчките си, също имаме решение. 

 • Можем да реализираме проекти на мебелно обзавеждане на различни теми и цветове. Малкият приключенец ще има нужда от пространство за учене, игра и почивка. Те могат да бъдат създадени така, че да отразяват неговата личност и интереси. За детска стая за момче могат да се използват различни нюанси на по-ярки цветове като червеното, синьото, оранжевото, зеленото.
 • При детските стаи за две деца има редица възможности за видове легла и дизайн. В зависимост от предпочитанията на децата ви и пространството, с което разполагате, можем да ви предложим няколко варианта. Двуетажни легла или структура “сандвич”, при която долното легло се изважда и прибира с лекота. Друга опция са ъгловите или разделените легла при наличие на повече място.