Детско обзавеждане за момиче

Мебели за детска стая за момиче

Легро за детска стая за момиче

Легло

Леглото е най-важната мебел в стаята. Леглото и матрака трябва да се съобразят с височината на вашето дете, за да може то да се наспива добре. Може да разгледате подходящи детски матраци.

Гардероб за детска стая

Гардероб

Проектираме ги така, че да има достатъчно място за дрехите и играчките на вашето момиченце. Предлагаме различни видове разпределения, от които да избирате за гардероба по поръчка.

Бюро и етажерка за детска стая

Учебен кът

Бюрото и стола трябва да са съобразени с ръста на детето.

Рафтове и етажерки – те ще ви помогнат да организирате вещите на детето и да създадете уютна атмосфера.

Детско обдавеждане по поръчка за момиче

Детската стая е много повече от стая за почивка. Тя е място за игра, учение, мечти и приключения. Затова е важно да я обзаведете по начин, който да е не само красив, но и функционален, удобен и безопасен.

Обзавеждане за момиче с мебели по поръчка

Готовите мебели невинаги пасват идеално на размерите и нуждите на детето. С обзавеждане по поръчка можете да:

 • Оползотворите максимално пространството – дори стаята да е малка, заедно можем да я направим удобна и функционална. 
 • Съобразите се с възрастта и интересите на момичето – ще изработим подходящи за активността и хобитата на детето, за да може да се чувства комфортно. 

Цветове за обзавеждане на детска стая за момиче

 • Розово: Класически вариант, който се асоциира с нежност и любов. Подходящ е за стаи на момичета до тинейджърска възраст. 
 • Лилаво: Елегантен цвят, който стимулира креативността и въображението. 
 • Зелено: Носи усещане за свежест и спокойствие. Подходящ е за стаи на момичета, които обичат да прекарват време сред природата.
 • Жълто: Весел и енергичен цвят, който стимулира креативността и оптимизма. Подходящ е за стаи на момичета, които са активни и игриви.
 • Бяло: Чистота и елегантност. Съчетава се лесно с други цветове. Подходящ е за стаи на момичета, които предпочитат минималистичен стил.
Важни фактори за обзавеждане за момиче
 • Безопасността – наш приоритет. При изработката на детско обзавеждане препоръчваме използването на сертифицирани екологични плоскости и да не се използват бои.
 • Материали – За момичешката стая можете да изберете от богата гама цветове – от нежни пастелни нюанси до ярки и свежи цветове. Подходящи материали са МДФ, ПДЧ, както и текстил за тапицерия на леглото.
 • Удобство и функционалност – Детската стая трябва да бъде удобна както за игра, така и за почивка.
   За нас

   Никеа ООД е семеен бизнес с дългогодишен опит в създаването на мебели по поръчка. Може да изпратите вашето запитване, за да започнем работа по вашия проект.

   Ние разбираме колко е важно обзавеждането на стаята за вашата дъщеря и сме тук, за да ви помогнем да го реализирате. Екипът ни се състои от тясно специализирани в професията специалисти, с които работим, за да създадем мечтаната детска стая за вашето момиченце.