Офис обзавеждане

Офис обзавеждане по поръчка

Бюра

Офис обзавеждане по поръчка

контейнери

Офис обзавеждане по поръчка

Етажерки

Офис обзавеждане по поръчка

Шкафове

Офис обзавеждане по поръчка

Библиотеки

Офис обзавеждане по поръчка

Никеа ООД предлага широка гама от качествени мебели по поръчка за вашия офис, кабинет, магазин. Можете да ги заявите като направите онлайн поръчка на нашия сайт. Офис оборудването, което може да поръчате от нас, включва:

 • Бюра – изработваме всякакви видове бюра: офис бюра, бюра за компютър, ученически бюра, ъглови бюра, малки, големи бюра и други за вашия дом или работно място..  
 • Офис контейнери – те са отлично допълнение към Вашето ергономично хоум офис пространство. Нашите офис контейнери са подвижни, с няколко чекмеджета и възможност за заключване. Те са перфектното място за съхранение на документация или други принадлежности. 
 • Етажерки – незаменима част от вашето офис оборудване. Те са идеалният инструмент за създаване на ред в дома и офиса. Ние можем да ви помогнем да създадете модерна и удобна етажерка за офиса в подходящия дизайн и размери. 
 • Библиотеки – мястото за съхранение на вашите книги, учебници, помагала. Те могат да бъдат едновременно модерни и функционални.   
 • Офис шкафове – най-важното при избора на шкафовете е неговото предназначение, какво ще се съхранява в него. В зависимост от тези фактори може да се изработи практичен офис шкаф, който ще приюти всичко – от вашите документи и ръководства до канцеларските ви материали.  

Свържете се с нас за безплатна консултация

Модерно офис обзавеждане

Офис обзавеждането се състои от:

 • Офис секция, комбинация от светъл дървесен декор и светло сиво
 • 2 бюра
 • Офис контейенер с възможност за заключване
 • Малка кухня, перфектна за офис пространство
  • Гръб и плот – имитация на мрамор
 • Заседателна маса
 • Шкаф за съхранение на документи

Мебели, изработени от ПДЧ с мраморни декори. Проектът съдържа:

 • рецепция и секция
 • малка, но функционална кухня
 • библиотека с горни шкафове тип витрина
 • шкаф за баня с 2 чекмеджета

Интерактивна зала за обучение

Създадено от ПДЧ сив мат. Състои се от:

 • рецепция
 • бюра за учене
 • секция с пространство за телевизор
 • шкафове за съхранение на документи

Офис мебели, създадени специално за вас.

Офис мебелите са важна част от офис обзавеждането на всяко работно място. Подбрани с вкус, те играят съществена роля в създаването на функционална, удобна и продуктивна среда за вашите служители. 

Дали създавате ново офис – пространство или сменяте обзавеждането на вече съществуващо такова, изборът на подходящите офис мебели е от решаващо значение за атмосферата, в която ще работите, защото тя се превръща във втори дом за вашите служители. Все пак техният комфорт е един от най-необходимите условия за успешен работен процес. 

В Никеа ООД разполагаме с редица каталози с над 200 цветове, декори и 2 вида материали (МДФ, ПДЧ), от които ще направим вашето индивидуално офис обзавеждане. Можете да избирате сред видовете мебели за обзавеждане на офис, които предлагаме, а именно: бюра, маси, етажерки за шкафове, шкафове с чекмеджета и други

Гарантираме за високото качество на материалите и издръжливостта на създадените от нас офис системи. Те ще бъдат винаги създавани според вашите представи за модерен дизайн, функционалност, стил и ергономичност.  

Предлагаме изработка и на луксозни модели офис мебели по поръчка. 

С какво се различава нашето офис обзавеждане от останалите?

Нашето офис обзавеждане се различава от останалите по това, че е създадено специално за вашия бизнес, нужди, цели и ежедневие. То ще бъде точно както вие го си го представяте. Ние, в Никеа ООД ви обещаваме следното:

u

Да отговорим на всичките ви въпроси, що се отнася до мебели и обзавеждане

Да направим проект на вашето обзавеждане, така че да ви харесва и да отговаря на вашите изисквания

Да изпълним поръчка ви в желания от вас срок

Да използваме качествени материали за производството на вашите мебели

Да направим мебелите ви издръжливи и дълготрайни

Да се отнесем сериозно и отговорно към всяка една стъпка от изработката на вашето обзавеждане

Защо да поръчате офис оборудване от Никеа ООД?

Защото можете да ни имате доверие. Ние работим в мебелния бранш повече от 25 години и екипът ни е съставен от опитни в сферата специалисти, квалифицирани да работят с високотехнологичните машини за производство на мебели.  

Защото можем да ви дадем правилните съвети. Знаем, че обзавеждането на каквито и да е помещения е немалка инвестиция и затова се стараем да ви насочваме в правилна посока. Ние сме до вас, когато дойде времето за вземане важни решения за вашия дом, и офис, защото изграждаме мебелите заедно.

Защото ще удовлетворим вашите желания. Вашето офис обзавеждане и оборудване ще бъде персонализирано и проектирано спрямо нуждите на вашето хоум офис пространство, кабинет или сграда, за да е винаги удобно и приятно за ползване – все пак всички знаем, че в офиса прекарваме значителна част от времето си. Доверявайки ни се, комбинираме полезното с приятното и крайния резултат ще бъде винаги безупречен!  

Инвестицията в мебели по поръчка от висококачествени материали винаги се отплаща!