Гардероби за спалня по поръчка

 

Гардероби

Гардероб за спалня, изработен специално за вас

В Никеа ООД можем да ви предложим голямо разнообразие от персонализирани интериорни решения за вашата спалня. Знаем колко е важно в една спалня да има място за съхранение на дрехи, спално бельо и други. Затова когато изработваме мебелите ни, се грижим желанията на нашите клиенти да са изпълнени до най-малката подробност. 

Предлагаме широка гама от материали, цветове и дизайни, които да се вписват перфектно в интериора на вашата спалня. Може да ги видите в нашето студио за обзавеждане, където ще ви обслужи лично управителят на нашата фирма. Той ще ви консултира и ще ви и ще ви посъветва по въпросите за мебели, които ви интересуват. Така заедно ще изберете правилното решение за вашето обзавеждане.

Разгледайте нашата галерия за да видите повече от реализираните ни проекти на гардероби за спалня по поръчка.

Как да поръчате гардероб за спалня?

Първа стъпка

Свързвате се с нас

Изпращате ни вашето запитване по имейл. В него трябва да включите приблизителни размери и материал, от който ще бъде направен гардероба.

Втора стъпка

Изпращаме ви оферта

В срок от 1 до 5 работни дни ви изпращаме приблизителна ценова оферта и ако сте съгласни се срещаме в студиото ни за обзавеждане за уточняване на детайлите.

Трета стъпка

Визуализация

На този етап изготвяме проект на гардероба, който моделираме и редактираме с вас докато не стигнем до вариант, който да отговаря на изискванията ви. 

Четвърта стъпка

Договор и изпълнение

В последния етап подписваме договор за поръчката и преминаваме към изпълнение. Уговаряме срок за изработка, доставка и монтаж.

Защо да изберете гардероб по поръчка?

  • Изработва се специално за вас 

Гардеробите по поръчка се изработват по индивидуални размери, за да паснат идеално на пространството в спалнята ви. Може да реализирате всякакви идеи за стил, дизайн и цветове. 

  • Персонализирано разпределение 

Вие решавате какво да е вътрешното разпределение на гардероба – рафтове, чекмеджета, лостове и закачалки. Ние ще ви предложим различни комбинации, в зависимост от предпочитанията ви за съхранение.

  • Индивидуален подход към вашата поръчка

Знаем, че всеки човек е уникален, затова се стремим да предложим персонализирани решения, които да отразяват вашите изисквания и желания.

  • Надеждно и дълготрайно решение

Изработени от качествени материали и с внимание към детайла, гардеробите по поръчка са здрави, устойчиви и ще ви служат години наред.

Гардероб по поръчка
Двукрилен гардероб за спалня

Ние ще ви помогнем да създадете перфектния гардероб за вашата спалня. Заложете на качество, стил и индивидуалност с нашите гардероби по поръчка!