Кухни по проект

Кухненско обзавеждане по поръчка

Кухнята е биещото сърце на нашия дом. В нея приготвяме храната за нашите близки. Там е мястото, където се събираме със семейството си, където прекарваме време заедно. Затова изборът на мебелите за обзавеждането и е съществено значение. 

Никеа ООД предлага широк избор от модерни решения за кухни по поръчка и цялостно обзавеждане.

Малки кухни по поръчка

Малки кухни по поръчка

Създаването на кухня по поръчка, която да е едновременно стилна и функционална, е нашата мисия. Ще вземем предвид и Вашите кухненски уреди – тяхното правилно разпределение и подредба е изключително важно.

Ъглови кухни по поръчка

Ъглови кухни по поръчка

Често те са продължение на вашия хол или трапезария. В комбинация с кухненски остров, може да превърнете вашата ъглова кухня в истински рай за готвене. 

Модерни кухни по поръчка

Модерни кухни по поръчка

Елегантни и удобни. Те могат да се подчертаят с високотехнологични уреди и съвременно осветление, което да подчертае модерната визия на кухнята. 

Ретро кухни по поръчка

Ретро кухни по поръчка

Популярен избор сред тези, които обичат винтидж дизайн и искат да добавят носталгична нотка в техните домове. Може да се ползват нюанси на светло червено, лилаво, бяло за барплотове и шкафове. 

Луксозна кухня по поръчка

Луксозни кухни по поръчка

Създадени с внимание от висококачествени материали. Освен красиви, те са издръжливи и дълготрайни. Те се характеризират с персонализирани щрихи и уникални дизайнерски елементи.

Обзавеждане на кухни по 3D проект

Как се обзавежда кухня по поръчка?

  • Помислете за горни и долни шкафове – колко на брой и какъв размер ще са те в зависимост от пространството, което ще ви е необходимо за съхранение на прибори и посуда.
  • Кухненски уреди и мивка – дали ще са уреди за вграждане или свободностоящи. Получавате отстъпка от цените на  уредите, ако ги закупите от нас.  
  • Механизми – ще ви помогнем да изберете между разнообразие от механизми за вратички и шкафове. 
  • Стил и цветове – кухня, която да е едновременно удобна и функционална, но и красива. Всичко това може да се постигне с мебели по поръчка. Може да съчетаете кухненското си обзавеждане с останалата част от интериора в хола и всекидневната.

Вашата кухня по поръчка

Може да разгледате нашата галерия от завършени проекти на кухни и да набележите дизайн, подобен на този, който си представяте. След като предоставите подробностите за вашата поръчка, ние ще се свържем с вас и ще ви поканим в нашия офис, за да обсъдим вашия индивидуален проект. 

Нашата колекция от различни модели кухни съдържа всичко, от което имате нужда: от кухненски шкафове и плотове до необходимите уреди за вграждане. Предлагаме широк набор от цветове, декори и мотиви. Работим с МДФ и ПДЧ материали, от които да избирате в зависимост от вашите предпочитания. 

Мебелите за кухня трябва да са едновременно модерни и издръжливи – нещо, което можем да осигурим. Съществуват редица варианти за персонализация на вашия проект, така че да отговарят на вашия стил, нужди и размери.

Какво получавате?

  • персонализиран дизайн на обзавеждането 
  • 5 години гаранция на мебелите 
  • лично отношение към вас и вашите желания
  • индивидуален 3D проект
  • участие на управителя в реализацията на вашата поръчка
  • мебели, създадени само за вас 

Обзавеждане на кухни по проект

Кухня апартамент Лукс

ЛУКСОЗНА КУХНЯ

Лукс

Кухня Платинум

ЛУКСОЗНА КУХНЯ

Платинум

Луксозна кухня по поръчка Жанет

ЛУКСОЗНА КУХНЯ

Жанет

Луксозна кухня по поръчка Вивиан

ЛУКСОЗНА КУХНЯ

Вивиан

Ъглова кухня по поръчка Даяна

ЪГЛОВА КУХНЯ

Даяна

Ъглова кухня по поръчка Ванеса

ЪГЛОВА КУХНЯ

Ванеса

Ъглова кухня по поръчка Анна

ЪГЛОВА КУХНЯ

Анна

Ъглова кухня по поръчка Бела

ЪГЛОВА КУХНЯ

Бела

Ъглова кухня по поръчка Рая

ЪГЛОВА КУХНЯ

Рая

Ъглова кухня по поръчка Сити

ЪГЛОВА КУХНЯ

Сити

Малка кухня по поръчка Силвия

МАЛКА КУХНЯ

Силвия

Малка кухня по поръчка Експрес

МАЛКА КУХНЯ

Експрес

Свържете се с нас за безплатна консултация

Актуални предложения за вашата кухня