Кухни по поръчка

кухненско обзавеждане по проект

Кухненско обзавеждане, изработено за вас, от Никеа ООД

Кухнята е биещото сърце на нашия дом. В нея приготвяме храната за нашите близки. Там е мястото, където се събираме със семейството си, където прекарваме време заедно. Затова изборът на мебелите за обзавеждането и е съществено значение. 

Никеа ООД предлага широк избор от модерни решения за кухни по поръчка и цялостно обзавеждане.

Важни фактори при създаване на кухня по поръчка:

  • изборът на шкафове – колко на брой и какъв размер ще са те в зависимост от пространството, което ще ви е необходимо за съхранение на прибори и посуда.
  • място за кухненски уреди – можем да ви съдействаме с избора на електроуреди за вграждане. Ще уточним размера на мивката и от там ще придобием представа за пространството, което трябва да се остави за печка, съдомиялна, котлони и други.
  • механизми – ще ви помогнем да изберете между разнообразие от механизми за вратички и шкафове. Те ще оптимизират работното пространство в дома Ви.
  • стил и цветове – кухня, която да е едновременно удобна и функционална, но и красива. Всичко това може да се постигне с мебели по поръчка. Може да съчетаете кухненското си обзавеждане с останалата част от интериора в хола и всекидневната.
Малки кухни по поръчка

Малки кухни по поръчка

Създаването на кухня по поръчка, която да е едновременно стилна и функционална, е нашата мисия. Ще вземем предвид и Вашите кухненски уреди – тяхното правилно разпределение и подредба е изключително важно.

бяла кухня

Ъглови кухни по поръчка

Често те са продължение на вашия хол или трапезария. В комбинация с кухненски остров, може да превърнете вашата ъглова кухня в истински рай за готвене. 

Кухненски мебели Никеа ООД

Модерни кухни по поръчка

Елегантни и удобни. Те могат да се подчертаят с високотехнологични уреди и съвременно осветление, което да подчертае модерната визия на кухнята. 

Ретро кухня по поръчка

Ретро кухни по поръчка

Популярен избор сред тези, които обичат винтидж дизайн и искат да добавят носталгична нотка в техните домове. Може да се ползват нюанси на светло червено, лилаво, бяло за барплотове и шкафове. 

бяла кухня

Луксозни кухни по поръчка

Създадени с внимание от висококачествени материали. Освен красиви, те са издръжливи и дълготрайни. Те се характеризират с персонализирани щрихи и уникални дизайнерски елементи.

Вашата уникална кухня

Може да разгледате нашата галерия от завършени проекти на кухни и да набележите дизайн, подобен на този, който си представяте. След като предоставите подробностите за вашата поръчка ТУК, ние ще се свържем с вас и ще ви поканим в нашия офис, за да обсъдим вашия индивидуален проект. 

Идеи за кухненско обзавеждане

Кухня апартамент Лукс

ЛУКСОЗНА КУХНЯ

Лукс

Кухня Платинум

ЛУКСОЗНА КУХНЯ

Платинум

Луксозна кухня по поръчка Жанет

ЛУКСОЗНА КУХНЯ

Жанет

Луксозна кухня по поръчка Вивиан

ЛУКСОЗНА КУХНЯ

Вивиан

Ъглова кухня по поръчка Даяна

ЪГЛОВА КУХНЯ

Даяна

Ъглова кухня по поръчка Ванеса

ЪГЛОВА КУХНЯ

Ванеса

Ъглова кухня по поръчка Анна

ЪГЛОВА КУХНЯ

Анна

Ъглова кухня по поръчка Бела

ЪГЛОВА КУХНЯ

Бела

Ъглова кухня по поръчка Рая

ЪГЛОВА КУХНЯ

Рая

Ъглова кухня по поръчка Сити

ЪГЛОВА КУХНЯ

Сити

Малка кухня по поръчка Силвия

МАЛКА КУХНЯ

Силвия

Малка кухня по поръчка Експрес

МАЛКА КУХНЯ

Експрес

Защо да изберете Никеа ООД? 

Нашата колекция от различни модели кухни съдържа всичко, от което имате нужда: от кухненски шкафове и плотове до необходимите уреди за вграждане. Предлагаме широк набор от цветове, декори и мотиви. Работим с МДФ и ПДЧ материали, от които да избирате в зависимост от вашите предпочитания. 

Мебелите за кухня трябва да са едновременно модерни и издръжливи – нещо, което можем да осигурим. Съществуват редица варианти за персонализация на вашия проект, така че да отговарят на вашия стил, нужди и размери.

Какво получавате?

  • персонализиран дизайн на обзавеждането 
  • 5 години гаранция на мебелите 
  • лично отношение към вас и вашите желания
  • индивидуален 3D проект
  • участие на управителя в реализацията на вашата поръчка
  • мебели, създадени само за вас 

Как да поръчате от нас?

Нужно е само да се свържете с нас като направите запитване директно от нашия онлайн сайт или като се обадите на нашия телефон: 0889881818.

Актуални предложения