Апартамент River View

цялостно обзавеждане по поръчка

 

Проект на обзавеждане

Апартамент  River View, Пловдив

06.06.2023

Представяме ви най-новия ни проект на цялостното обзавеждане в град Пловдив. Апартамент River View е съобразен с актуалните за 2023 година цветове, декори и тенденции на мебелния дизайн. Погрижихме се обзавеждането да е модерно и едновременно с това функционално и удобно за ползване. 

Важни стъпки при изготвянето на проект за цялостно обзавеждане в Никеа ООД: 

  • точно измерване на обекта;
  • поетапни консултации за обсъждане на обзавеждането – материали, цветове, механизми, осветление;
  • 3D визуализация на мебелите за всяко помещение;
  • сключване на договор за поръчката;
  • изпълнение на поръчката в уговорения по договор срок;
  • доставка и монтаж на мебелите в удобно за вас време.

Над 25 години се занимаваме с изготвяне на цялостни интериорни решения и с производство на мебели по индивидуален проект. Изпълнявайки стриктно вашите изисквания и работейки с вас, ние се стремим да постигнем неповторимата цялостна визия на вашия дом и тя да отговаря напълно на вашия стил и начин на живот.

Свържете се с нас за да получите оферта за цялостно обзавеждане на апартамент или къща!

Кухня River view

Модерно и функционално кухненско обзавеждане за вашия дом.

Кухня по поръчка River view

01

Кухнята е изработена от ЛПДЧ в сив мат и дървесен декор. Съдържа вградени уреди: готварски плот, аспиратор, фурна, микровълнова печка и хладилник. Акцента е интегрираната маса за хранене. Кухнята е направена по тенденциите за кухненско обзавеждане за 2023г.

02

Кухненския плот и гръб са термоплоскости, декор Дъб. Поставени са интегрирани черни дръжки и е вградено LED осветление със сензор.

Уреди за вграждане-кухня RIver View
Мивка и смесител за вграждане - Кухня River View

03

Мивка и смесител за вграждане от Pyramis. Стилна комбинация, съчетана с цветовете на кухнята. Смесителят е с подвижден душ за лесна и удобна употреба.

04

Всекидневната е естественото продължение на кухнята на апартамента. Тя е съобразена цветово и стилово така че да се съчетава с зададедения от кухнята дизайн.
Вертикалните шкафчета на холната секция се отварят с пуш механизъм.

Обзавеждане за хол и кухня от Никеа ООД - River View

Спалня River view

Вашето любимо място за почивка и отдих.

Спалня по поръчка River view

05

В спалнята преобладават светли дървесни мотиви и акцент от цвят „Лате“. Монтирани са черни дръжки на мебелите и тапициран гръб на спалнята.
Изработена е от ПДЧ. Поставен е еднолицев матрак.

06

Тоалетката в спалня River View е удобно място да се приотвите за предстоящия ден. Тя е вашия помощник в избора на всекидневната визия. В нея може да съхранявате козметика, грим и други вещи. 

Спалня по поръчка River view

Детска стая River view

Безопасно и щастливо място за вашите деца – да играят, учат и спят.

Детска стая -апартамент RIver View

07

Отново изработена от ПДЧ. Леглото е с приста. Поставена е подматрачна рамка и двулицев матрак. Рафтовете над леглото са направени в новаторски стил и дизайн. 

08

Мебелите за детски стаи от Никеа ООД се изработват така, че да отговарят на изискванията както на родителите, така и на децата. Проектирани са специално от безопасни материали и са направени да издържат динамичното ежедневие на децата.

Детска стая -апартамент RIver View

Цялостно обзавеждане от Никеа ООД

Ако търсите мебели по поръчка за вашия нов апартамент или къща – ние можем да ви помогнем. Предлагаме безплатна консултация за вашето обзавеждане.