Мебели по поръчка: 8 предимства, заради които си струва да ги изберете

8 предимства на мебелите по поръчка
Мебели по поръчка Нкеа ООД

Повече за Никеа ООД

Фирмата ни се занимава с производство на мебели по поръчка.
Предлагаме и Уреди за вграждане за вашата кухня по поръчка, както и матраци, подматрачни рамки и други.

януари 31, 2024

Безплатна консултация

Ако имате въпроси за мебелите по поръчка или просто искате да се консултирате с нас.

Както повечето от вас знаят , стигне ли се до ново обзавеждане, съществуват два варианта – закупуване на мебели от магазина или мебели по поръчка. Въпреки че готовите модели имат своите предимства, днес ще разгледаме по-подробно привилегиите на изработването на мебели по поръчка. 

Предимства на мебелите по поръчка  

 1. Богатство на избор 

Изпълнителят на вашата поръчка ще ви предложи да избирате измежду редица цветове, дизайни и материали. Ще може да видите примери на различни стилове, декори и цветови гами, подходящи за вас и помещението, което ще обзавеждате.  

 1. Прецизност на изработка 

Когато поръчате мебели от фирма-производител, вие получавате дългогодишния опит и професионализъм на целия екип, отдаден на вашето обзавеждане. В хода на поръчката всички детайли се уточняват с вас. Ако имате въпроси или нужда от съвет по отношение на вашето обзавеждане, винаги има към кого да се обърнете.  

В този случай се обръща внимание на всеки детайл и се осъществява по-голям контрол на качеството върху крайния резултат. 

 1. Лично отношение

При започване на процеса по изработване на вашите мебели, вие ще бъдете консултирани от експерт, който ще ви напътства през цялото време. Той ще ви помогне при избора на механизми, аксесоари, разпределения и други. Ако имате нужда ще бъдете посъветвани за функционалността и разпределението на вашите мебели. 

 1. Качествени материали

При ръчно изработените мебели вие сами избирате материалите, от които ще се изработи вашето обзавеждане. Това се осъществява на база на предпочитанията и бюджета, който сте отделили за тази цел. Така имате възможност да инвестирате в качествени материали, които да ви гарантират сигурност, комфорт и дълготрайност занапред. 

При готовите мебели високата цена не винаги гарантира високо качество на материалите. А понякога се ползват по-нискокачествени материали за да се поддържат ниските цени. 

 1. Предварителна визуализация 

Благодарение на интериорния проект, може да видите как ще изглежда обзавеждането ви преди да се произведе. Тази наистина голяма привилегия ви позволява да нанасяте редакции по вида, подредбата и разположението на мебелите. Дава ви възможност да разберете дали наистина харесвате проекта си и ако не- може да нанасяте всякакви корекции по него.

 1. Неповторимо обзавеждане

Обзавеждането по поръчка ви гарантира уникалност и индивидуалност, която мебелите от магазина не могат да предложат. Те се създават специално за вас, по вашите виждания и предпочитания и са единствени по рода си. Така те се открояват от предложенията в магазините.  

 1. Цена

Персонализираното обзавеждане е по-скъпия вариант, с който обаче не купувате само продукт, а услуга. По-високата цена се определя от това, че при изработката на проекта за обзавеждане ви се отделя специално внимание, като консултациите се извършват от специалист в сферата. 

 1. Гарантирани доставка и монтаж

В повечето случаи, когато поръчате от фирма-производител,  в цената се включва и доставка до адрес, качване на мебелите до етаж и цялостен монтаж. Така вие може да бъдете сигурни, че всичко, което сте поръчали, ще бъде качествено монтирано.

Обобщение

Ето някои от най-големите предимства на ръчно направеното обзавеждане:

 • Уникалност 
 • Издръжливост и дълготрайност 
 • Функционалност
 • Изработени от професионалисти
 • Пълна персонализация
 • Сигурна доставка и монтаж  
 • Участвате активно в създаването на мечтания от вас дом

И така, насочвайки се към  поръчковите мебели, вие избирате обзавеждане, което ще изпъква със своя индивидуален дизайн и професионална изработка с внимание към детайла. 

Ако искате да превърнете вашето жилище в напълно функционален дом, който да изразява вашата индивидуалност, може да се обърнете към нас. Нашият екип ще ви съпроводи през целия процес на вашата поръчка и ще ви обърне индивидуално внимание.