Clicky

Спално обзавеждане 

Търсите спално обзавеждане, което да е красиво и функционално? Доверете се на Никеа ООД за реализирането на вашия интериорен проект!

Ние ще изработим за вас обзавеждане за спалня, което да пасва идеално на вашето пространство и да отразява вашия уникален стил.

Спално обзавеждане

Спално обзавеждане по поръчка

В Никеа ООД се стараем не просто да правим мебели, а да сбъдваме мечти. За нас спалнята е най-уютното и спокойно място в дома, където се отпускаме и зареждаме след дълъг ден. Затова ви предлагаме спални по поръчка, изработени изцяло според вашите изисквания и нужди.

Работим с висококачествени материали като ПДЧ и МДФ, които гарантират здравина, дълготрайност и красива визия на вашите мебели. Предлагаме както комплекти с гардероби, така и тоалетки по поръчка, за да можете да обзаведете спалнята си по ваш вкус. 

Независимо дали търсите спалня в модерен, класически или друг стил, ние ще ви предложим персонализирано решение, което да удовлетвори желанията ви.

За да се убедите в качеството на нашите мебели, вижте как идеите ни за спално обзавеждане са реализирани в проектите ни за цялостно обзавеждане.

Спални комплекти с тапициран гръб

Разгледайте нашата колекция от спални комплекти по поръчка

Спални комплекти от ПДЧ

Нашите спални комплекти са с гардероби и нощни шкафчета. По този начин ще можете да обзаведете цялата си спалня в един стил. 

Изберете цялостно спално обзавеждане от Никеа ООД

Никеа ООД предлага спално обзавеждане по индивидуална поръчка и проект. Заедно ще създадем спалнята на мечтите ви, съобразена с вашите нужди, бюджет и пространство.

  • Изработка на спални комплекти: Предлагаме спални комплекти за всеки вкус и бюджет. Можем да реализираме и готов интериорен проект.
  • 3D проект: Предварителната визуализация ви дава възможност да видите как ще изглежда вашата спалня, преди да я поръчате. Такава се прави след като вземем точни размери от вашето помещение. 
  • Гъвкавост в размери и изработка на спално обзавеждане: То може да бъде изработено по индивидуални размери (дори и да са нестандартни) и с различни материали по ваш избор.
  • Избор на всеки компонент от спалното обзавеждане: Можете да изберете абсолютно всяка част и компонент от бъдещата ви спалня – дизайн, цветове, механизми, дръжки и други.
  • Индивидуализация на вътрешно разпределение: Можете да персонализирате вътрешното разпределение на гардеробите и тоалетката.
Спалня по поръчка София

Изработка на спални комплекти

Предлагаме спални комплекти за всеки вкус и бюджет. Можем да реализираме и готов интериорен проект.

3D проект

Предварителната визуализация ви дава възможност да видите как ще изглежда вашата спалня, преди да я поръчате. Такава се прави след като вземем точни размери от вашето помещение. 

Гъвкавост в размери и изработка на спално обзавеждане

То може да бъде изработено по индивидуални размери (дори и да са нестандартни) и с различни материали по ваш избор.

Избор на всеки компонент от спалното обзавеждане

Можете да изберете абсолютно всяка част и компонент от бъдещата ви спалня – дизайн, цветове, механизми, дръжки и други.

f

Индивидуализация на вътрешно разпределение

Можете да персонализирате вътрешното разпределение на гардеробите и тоалетката.

Изпратете ни вашето запитване








    Ако искате ценова оферта за ваш проект или модел, който сте си харесали онлайн, може да изпратите на нашия имейл office@nikealtd.com следната информация:

    • Приблизителни размери на помещението/чертеж.
    • Избран материал и цвят
    • Проект или снимка на избрания от вас дизайн.

    Или заповядайте на безплатна консултация

    Преди да ни посетите, моля обадете ни се, за да си запишете час.